S.C. Insightful Solutions SRL este proprietarul www.triptime.ro, pentru utilizarea acestei marci fiind necesar acordul scris al acestuia.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile site-ului. Prin continuarea navigarii si utilizarii serviciilor www.triptime.ro va exprimati acordul cu toate articolele prezentate in continuare.

Definitii si Conditii generale:

 1. S.C.Insightful Solutions S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica acest document in orice moment si in orice fel. Modificarile vor intra in vigoare din momentul in care vor fi introduse in prezentul document. De aceea, va invitam sa-l recititi periodic. Daca, in orice moment, nu mai sunteti de acord cu termenii si conditiile aveti posibilitatea de a nu mai utiliza www.triptime.ro.
 2. Orice utilizare a acestui web-site sau a serviciilor sale va fi considerata un accept al termenilor si conditiilor continute in prezentul document.
 3. "Utilizator" este numita orice persoana care acceseaza www.triptime.ro si foloseste serviciile puse la dispozitie prin acest site.
 4. "Editor" este numita persoana care se ocupa de postarea, mentenanta si reactualizarea informatiilor de pe www.triptime.ro
 5. "Moderator" este orice persoana desemnata de S.C.Insightful Solutions S.R.L. sa se ocupe de monitorizarea, intretinerea si medierea conturilor de utilizator si a comentariilor de pe www.triptime.ro
 6. Toate drepturile de copiere, reproducere si distributie sub orice forma sunt rezervate si apartin S.C.Insightful Solutions S.R.L., in conformitate cu legislatia in vigoare. Utilizand acest site, acceptati sa nu reproduceti, duplicati, copiati, vindeti, revindeti sau sa exploatati nici o parte a serviciilor, folosirea serviciilor sau accesul la serviciile puse la dipozitie de S.C.Insightful Solutions S.R.L. prin intermediul www.triptime.ro.
 7. Firma S.C.Insightful Solutions S.R.L. nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici un fel de daune sau neajunsuri rezultate in urma unor disfunctionalitati ale site-ului, suspendarea unor servicii, erorile aparute in materiale sau viteza de transfer a datelor. Sunteti de acord ca S.C.Insightful Solutions S.R.L. nu este raspunzatoare fata de dumneavoastra sau orice terta persoana sau institutie pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile prin intermediul www.triptime.ro.
 8. Descrierea serviciilor:

 9. Scopul www.triptime.ro este de a oferi utilizatorilor acces la Informatii privind obiectivele turistice care pot fi vizitate in diferite zone din Romania.
 10. S.C.Insightful Solutions S.R.L. administreaza acest site, care asigura utilizatorilor acces la o serie de resurse si informatii. S.C.Insightful Solutions SRL isi rezerva dreptul de a implementa noi servicii in cadrul triptime.ro, fara a incalca Politica de Confidentialitate sau scopul declarat. Este posibil ca unele servicii noi sa beneficieze de conditii speciale de utilizare care vor fi aduse la cunostiinta utilizatorilor si care vor necesita o aprobare seaparata. Accesul la www.triptime.ro este gratuit si nu este limitat de plata unui abonament. Totusi fiind un site Internet trebuie ca utilizatorii sa obtina acces la Internet, platind orice taxa asociata cu acest acces.
 11. Obligatiile utilizatorilor la inregistrare:

 12. Pentru a folosi serviciile oferite de www.triptime.ro, utilizatorul se obliga sa furnizeze o adresa de mail reala. Moderatorii isi rezerva dreptul de a sterge conturile create folosind adrese de email false, sau apartinand altor persoane.
 13. Confidentialitate:

 14. Informatiile cu caracter personal oferite in cadrul profilului de utilizator (adresa de email, locatia si poza) sunt utilizate exclusiv pentru a imbunatati experienta utilizatorului si nu vor fi transmise unor terte persoane, exceptie facand cazul in care SC Insightful Solutions SRL este obligata in mod legal sa dezvaluie informatiile respective. Adresa de email a utilizatorului nu va fi facuta publica, iar numele si fotografia utilizatorului (in cazul in care acestea sunt completate) vor aparea in cadrul sectiunilor dedicate activitatii userilor (comentarii, trasee publice, profil public) din cadrul site-ului.
 15. Raspundere juridica. Despagubiri

 16. Editorii si Utilizatorii www.triptime.ro sunt singurii responsabili de informatiile postate pe site.
 17. Fiecare utilizator al www.triptime.ro este de acord ca, la cererea S.C.Insightful Solutions S.R.L., sa exonereze de raspundere www.triptime.ro si S.C.Insightful Solutions S.R.L. pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acopere cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre utilizatorul respectiv a clauzelor prezentului document.
 18. Persoanele fizice sau juridice responsabile de incalcarea prevederilor din prezentul document vor suporta prevederile legislatiei in vigoare in Romania.
 19. Drepturi de autor. Preluarea informatiilor

 20. Este interzisa copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afisarea, modificarea, crearea de componente sau produse sau servicii complete derivate, precum si orice modalitate de exploatare a www.triptime.ro, cu exceptia afisarii pe ecranul unui computer personal si imprimarea sau descarcarea, in scop personal si necomercial, a anumitor documente sau informatii explicit desemnate in acest scop, cu conditia pastrarii nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuala, alte drepturi de proprietate si conditiile de utilizare ale documentelor sau informatiilor respective.
 21. Preluarea de informatii de catre alte media poate fi facuta numai cu mentiunea "SURSA: TRIPTIME.RO", amplasata vizibil.